Policijski očevid, ilustracija
Policijski očevid, ilustracija Foto: Marin Tironi/PIXSELL

U prometnoj nesreći koja se u petak u 23:15 dogodila u mjestu Bodovaljci poginuo je 25-godišnji mladić.


Policijskim očevidom utvrđeno je da je 25-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom, te je ne držeći se strane kretanja, prešao na suprotnu prometnu traku, zahvatio travnatu površinu i udario u betonski šaht i zaštitnu ogradu mosta odvodnog kanala. Automobil se potom odbio preletjevši preko kanala te je udario u dva drvena i betonski stup niskonaponske mreže. Od jačine udara u drvene stupove došlo je do puknuća stupova i više metalnih vodova te prestanka isporuke električne energije.

Vezani članci Mjesto tragične nesreće u Bodovaljcima nedaleko od Nove Gradiške Policija objavila fotografiju stravične nesreće u kojoj je u petak kod Nove Gradiške poginuo mladi vozač Očevid, ilustracija U sudaru najmanje dvaju automobila u Belovaru kod Zagreba jedna osoba poginula

Na mjestu događaja intervenirali su pripadnici DVD-a Staro Petrovo Selo. Također su obavješteni djelatnici HEP-a radi saniranja štete na stupovima i električnim vodovima.

Tijekom trajanja očevida od 23.40 do 5.30 sati, promet je županijskom cestom 4178 bio zatvoren i preusmjeravan obilazno. O prometnoj nesreći je obaviješteno Općinsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu.