Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kod Nove Gradiške

Probio ogradu mosta, preletio kanal i udario betonski stup: U teškoj prometnoj nesreći poginuo 25-godišnji vozač

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prometnoj nesreći koja se u petak u 23:15 dogodila u mjestu Bodovaljci poginuo je 25-godišnji mladić.

Policijskim očevidom utvrđeno je da je 25-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom, te je ne držeći se strane kretanja, prešao na suprotnu prometnu traku, zahvatio travnatu površinu i udario u betonski šaht i zaštitnu ogradu mosta odvodnog kanala. Automobil se potom odbio preletjevši preko kanala te je udario u dva drvena i betonski stup niskonaponske mreže. Od jačine udara u drvene stupove došlo je do puknuća stupova i više metalnih vodova te prestanka isporuke električne energije.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Automobil sletio kod Požege: Jedna osoba prevezena u bolnicu Prometna nesreća na Bundeku Prometna nesreća Sudarila se dva automobila u Zagrebu: Jedna osoba ozlijeđena

Na mjestu događaja intervenirali su pripadnici DVD-a Staro Petrovo Selo. Također su obavješteni djelatnici HEP-a radi saniranja štete na stupovima i električnim vodovima.

Tijekom trajanja očevida od 23.40 do 5.30 sati, promet je županijskom cestom 4178 bio zatvoren i preusmjeravan obilazno. O prometnoj nesreći je obaviješteno Općinsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene