Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija kod Splita

Policija objavila detalje teške pomorske nesreće: Muškarac divljao po moru i usmrtio 80-godišnjaka

Policija iz mora izvukla tijelo muškarca
Policija iz mora izvukla tijelo muškarca Foto: Ivo Cagalj/Cropix
Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjim kojeg se sumnjiči da je skrivio pomorsku nesreću u kojoj je jedna osoba poginula.

Splitsko-dalmatinska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom kojeg se sumnjiči da je 11. srpnja oko 8:45 skrivio pomorsku nesreću u kojoj je jedna osoba poginula.

Policija je utvrdila da se osumnjičenik na otvorenom moru jugozapadno od ulaza u gradsku luku Split velikom brzinom svojim plovilom udario u brod kojim je upravljao 80-godišnjak koji je uslijed zadobivenih ozljeda na mjestu smrtno stradao.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zabrinjavajuća najava Upozorenje meteorologa: "Stiže nova superćelijska oluja s velikom tučom, a moguća su i tornada"

Pročitajte i ovo Tragedija u Puli, ilustracija - 2 drugo dijete lakše ozlijeđeno Umrla beba: Trudnicu stradalu u sudaru u Puli porodili prije vremena, dijete preminulo

Policija je tijelo preminulog nedugo nakon nesreće izvukla iz mora, a da se radi o sudaru ukazivala je i činjenica da je pronađen oštećen brod.

Sumnja se da je 32-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo protiv sigurnosti prometa Ugrožavanje posebnih vrsta prometa iz članka 224. st.2 i 6. Kaznenog zakona. Protiv njega je je nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Splitu podnesena kaznena prijava.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene