Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon svađe

Objavljeni detalji krvavog napada u Slavonskom Brodu: 65-godišnjak puškom ranio maloljetnika

Policija, ilustracija (Foto: PU zagrebačka)
Policija, ilustracija (Foto: PU zagrebačka) PU zagreba?ka
Aktualno Galerija +0 Policija, ilustracija (Foto: PU zagrebačka) Galerija 1/1 >>
Malokalibarskom puškom u slavonskobrodskome naselju Jelasu muškarac je u petak ranio 16-godišnjaka te je prijavljen za pokušaj ubojstva, a po riječima glasnogovornice brodsko-posavske Policijske uprave Kate Nujić, pucnjava se dogodila nakon svađe muškarca i maloljetnika.

Uz kaznenu prijavu zbog sumnje na ubojstvo u pokušaju i nedopušteno posjedovanje, izradu i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari, napadač je u nedjelju predan u pritvor.

Pročitajte i ovo Policija je okružila trgovački centar u Sydneyju - 4 Napadač upucan FOTO/VIDEO Preminula mama koju je manijak u šoping-centru izbo zajedno s bebom Incident u Chicagu incident u Chicagu VIDEO Policija zaustavila muškarca jer nije bio vezan, a onda je počela drama: Ispalili su prema njemu 96 metaka za 41 sekundu

"U petak u 22,40 sati na raskrižju Radićeve i Mrsunjske ulice 65-godišnjak je zbog narušenih međuljudskih odnosa od ranije, a nakon svađe, ispalio streljivo iz puške ozlijedivši pritom maloljetnika od 16 godina u nogu.

Muškarac je ručno preradio zračnu pušku u malokalibarsku. Osumnjičeni je uhićen te je kriminalističkim istraživanjem potvrđena sumnja da je počinio spomenuta kaznena djela", rekla je za Hinu Kata Nujić.

Županijski sud u Slavonskome Brodu izdao je nalog za premetačinu prostorija kojima se koristio napadač, a policajci su pronašli malokalibarsku pušku i 12 komada streljiva. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene