Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NEPOPRAVLJIVI PRIJESTUPNIK

Uhitili ga jer je vozio mrtav pijan i uzeli mu vozačku. Pogodite što je učinio kad je izašao na slobodu

Ilustracija: Luka Stanzl/PIXSELL
Ilustracija: Luka Stanzl/PIXSELL
Šezdesetdvogodišnji vozač već je bio kažnjavan.

Policijska uprava virovitičko-podravska izvijestila je o upornom (i prilično alkoholiziranom) prekršitelju iz Pitomače. Naime, kako su javili, u nedjelju rano ujutro, oko 4:20, policajci su u kontroli prometa u Pitomači za upravljačem osobnog automobila zatekli 62-godišnjaka, koji je vozilom upravljao pod utjecajem nemalih 1,46 promila alkohola.

Pročitajte i ovo Ilustracija Neujednačena primjena Policija oduzela 1148 vozila: U nekim dijelovima Hrvatske ćete proći gore, evo o čemu to ovisi Napad na svećenika u Sydneyju Istraga u tijeku Izbo biskupa zbog vjerskog ekstremizma, premijer hitno okuplja sigurnosne službe: "Mogu biti sretni što su živi..."

Budući da je za vozač već bio kažnjavan te da je "prijetila opasnost od daljnjeg činjenja prekršaja", uhićen je i oduzeta mu je vozačka dozvola. Zadržan je na triježnjenju u prostorijama Policijske postaje Pitomača, odakle je pušten po isteku vremena predviđenog za zadržavanje.

No istoga ga je dana u večernjim satima, točnije u 20:50, prometna policija zatekla u Virovitici, i to ponovno pod utjecajem alkohola, ovaj put od 1,95 promila. I naravno, bez vozačke dozvole. Vozač je ponovno uhićen te je 20. kolovoza u jutarnjim satima doveden u Prekršajni sud u Virovitici radi provođenja žurnog postupka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene