Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Apsurd u Splitu

Policija ga tražila, a on držao konferenciju za novinare pred zatvorom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Emilio Bungur, optuženik za ratne zločine u vojnoj luci Lora, održao je jučer konferenciju za novinare pred splitskim zatvorom.

Ne bi tu bilo ništa čudno da njegov povratak u zatvor još u petak nije zatražio Vrhovni sud. Policija ga, kažu na Županijskom sudu u Splitu, nije pronašla na adresi na kojoj je prijavljen. Nakon jučerašnjeg obraćanja, raspisana je i tjeralica za Bungurom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Neobičan gost Nuklearna podmornica pristala u Loru: "To je znak velikog povjerenja između naše dvije države" Slika nije dostupna Ekscesi i vrijeđanje SVAĐA NA SUĐENJU ZA LORU: "Vi ste druže sudac kriminalac!"

On je pak, jutros došao na redovito javljanje u policiju nakon čega je odveden u zatvor. Dok u policiji tvrde da nisu znali za konferenciju pred zatvorom, novinari su uredno bili obaviješteni.

"Nisam dobio nikakvo rješenje, nikakav papir, ne znam dali i ja tribam ić u zatvor ili ne tribam jer sam došao tu da ne bi ispalo da sam u bijegu. Ako me neko traži tu sam", kazao je jučer Bungur.

Njegova supruga Jagoda kazala je kako se Emilio danas javio kako je sud i naložio.

"U policiji smo saznali da je došlo rješenje Vrhovnog suda koje moj suprug i odvjetnik nije dobio", kaže Jagoda Bungur.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene