Zadarska policija, ilustracija (Foto: Dino Stanin/PIXSELL)
Zadarska policija, ilustracija (Foto: Dino Stanin/PIXSELL) Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Muškarci od 30 i 24 godine potukli su se u Zadru. Jedan je izvadio nož, a sukob je pokušala spriječiti žena koje je pritom lakše ozlijeđena. Policija ih je privela. Priveli su i ženu jer se otkrilo da je sa starijim muškarcem prijetila mlađem.


"Policijski službenici Druge policijske postaje proveli su kriminalističko istraživanje nad tri osobe koje se sumnjiči za više kaznenih djela: teška tjelesna ozljeda u pokušaju, tjelesna ozljeda, prijetnja i oštećenje tuđe stvari", kažu u zadarskoj policiji. 

Vezani članci Tučnjava, ilustracija Uhićeni i maloljetnici: Ispred škole u Vukovaru potukla se skupina mladića hrvatske i srpske nacionalnosti Ivo Ivezić - 1 Pokupovao je pola sela i opustošio šumu, susjedi kažu – ruši i svoje i tuđe. Ispričali su nam kako je umirovljeni policajac postao strah i trepet

U Ulici Hrvatskog sabora u Zadru u srijedu oko 23:45 potukla su se dvojica muškaraca u dobi od 30 i 24 godine. Stariji je mlađeg napao nožem. Sukob je pokušala spriječiti žena (28). Mlađi muškarac pritom ju je udario te lakše ozlijedio. 

Mladić je tada sjeo u auto i krenuo prema starijem muškarcu i ženi. Nije ih uspio ozlijediti, ali mu je stariji muškarac zato oštetio auto.

Policija je potom otkrila kako su muškarac (30) i žena (28) prethodno prijetili mlađem muškarcu. .

"Provedenim kriminalističkim istraživanjem 24-godišnjaka se sumnjiči za kaznena djela teška tjelesna ozljede u pokušaju te tjelesna ozljeda, dok se 30-godišnjaka sumnjiči za kaznena djela teške tjelesne ozljede u pokušaju i oštećenja tuđe stvari", kažu u policiji i dodaju da se za kazneno djelo prijetnje sumnjiče i muškarca (30) i ženu (28), koja je ujedno i policijska službenica. 

"S obzirom na to da je 28-godišnjakinja policijska službenica koja je bila izvan službe, ona je odmah udaljena iz službe te je protiv nje podnesen zahtjev za pokretanje disciplinskog postupka", rekli su u zadarskoj policiji.

Sve troje su uz kaznene prijave predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.