Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U istražnom zatvoru

Pokušaj ubojstva u Petrinji: Četvorica osumnjičenih za krvavi napad do daljnjeg iza rešetaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ispitana su su četvorica osumnjičenih za krvavi napad i pokušaj ubojstva u Petrinji. Doneseno je rješenje o određivanju istražnog zatvora i provođenju istrage.

Četvoricu muškaraca u dobi od 53, 29, 18 i 33 godine tereti se da su u petak oko 3:30 u Petrinji (Sisačka ulica nasuprot kbr. 117) pratila dvojicu muškaraca u automobilu nakon njihova izlaska iz ugostiteljskog objekta.

Pročitajte i ovo Policija - 3 50-godišnjak u pritvoru Pokušao ubiti muškarca u Solinu: Teško ga ozlijedio nožem i prijetio mu Prometna nesreća u Petrinji Izgubio kontrolu Intervenirali i vatrogasci: Sletio u kanal, teško je ozlijeđen

Nakon što su se dvojica mladića zaustavila u Sisačkoj ulici, prišla su im četvorica osumnjičenika s namjerom da ih ubiju. Prišli su im s pripremljenim nožem i metalnim ključem za demontažu kotača na automobilu te su ih fizički napali.

Jedan od napadnutih muškaraca uboden je u području abdomena, ima prijelom sinusa i nosne kosti. Njegove ozljede okarakterizirane su kao teške i opasne po život. Drugi napadnuti zadobio je tri ubodne rane u području abdomena. Živote obojice muškaraca spasili su liječnici hitnom intervencijom.

Osim toga, sumnja se da je 29-godišnjak u subotu u obiteljskoj kući u okolici Siska držao automatsku pušku. Nakon ispitivanja četvorice osumnjičenika, za njih je određen istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene