Obavijesti Video Pretražite Navigacija
KAZNENO PRIJAVLJENI

Objavljeni detalji krvavog napada u Petrinji: Policija otkrila i što su pronašli kod jednog osumnjičenog

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je završila kriminalističko istraživanje nad četvoricom muškaraca uhićenih zbog napada na dvojicu mladića u Petrinji.

Sisačka je policija završila kriminalističko istraživanje nad četvoricom muškaraca u dobi od 18, 29, 33 i 53 godine koje se povezuje s krvavim napadom na dvojicu mladića u Petrinji u noći s četvrtka na petak, priopćili su iz PU sisačko-moslavačke.

Pročitajte i ovo Ilustracija "Zdravstveni centar" Popila je piće u wellness-centru i umrla, sumnja se što je bilo u njemu Policija, ilustracija Drama na Črnomercu Lažno prijavio da je ispred trgovačkog centra postavljena bomba: Policija ga uhvatila

Istraga je utvrdila da se četvorica muškaraca u noćnim satima sukobila s dvojicom 22-godišnjaka koje su teško ozlijedili nožem i teleskopskim ključem za zamjenu kotača na automobilu.

Kod osumnjičenih su pronađeni predmeti kojih ih povezuju s napadom na dvojac, a kod 29-godišnjaka i automatska puška te streljivo za pištolj. Pronađeni su predmeti oduzeti.

Osumnjičeni 18-godišnjak, 33-godišnjak i 53-godišnjak predani su pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu za pokušaj ubojstva, a 29-godišnjak je uz to dobio i kaznenu prijavu zbog nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja, priopćila je policija.

Dvojica mladića ozlijeđena u napadu, od kojih je jedan pripadnik Hrvatske vojske, na liječenju su u sisačkoj Općoj bolnici.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene