Policija, ilustracija (Foto: Pixsell,Duško Jaramaz)
Policija, ilustracija (Foto: Pixsell,Duško Jaramaz)

Sisačka policija privela je četiri osobe za koje se sumnja da su u petak u jutarnjim satima u Petrinji napali i teško ozlijedili dvojicu mladića.


U tijeku je kriminalističko istraživanje nad četvoricom muškaraca u dobi od 18 do 53 godine koje se dovodi u vezu s napadom na dvojicu mladića u Petrinji u petak rano ujutro, potvrdila je policija za DNEVNIK.hr. Sumnja se da su dvojicu 22-godišnjaka nožem izboli i tako teško ozlijedili te ih ostavili na cesti da leže u vlastitoj krvi.

Vezani članci Policija, ilustracija (Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL) U polju kod Trogira pronađeno tijelo, bilo je u jako lošem stanju Policija,ilustracija (Foto: Pixsell,Dusko Jaramaz) Pokušaj ubojstva u Petrinji: Nepoznati počinitelji izboli dvojicu mladića i teško ih ozlijedili, jedan od ozlijeđenih je pripadnik hrvatske vojske

Istragu provode službenici Policijske uprave Sisačko-moslavačke županije u suradnji sa Županijskim sudom u Sisku.

Napad se dogodio oko 3 sata tijekom noći s četvrtak na petak, nedaleko od centra Petrinje, u Sisačkoj ulici. Dvojica su se vraćala iz noćnog izlaska kada ih je presrela skupina muškaraca i napala ih, probola hladnim oružjem i ostavila ih da leže u vlastitoj krvi na cesti.

Iz MORH-a su nam potvrdili da je jedan od napadnutih mladića pripadnik Hrvatske vojske. "Prema dostupnim informacijama, jedna od žrtava je pripadnik Hrvatske vojske, koji je zadobio teške tjelesne ozljede, izvan redovnog radnog vremena, izvan vojne službe", rekli su u MORH-u.