Obavijesti Video Pretražite Navigacija
STRAŠAN ZLOČIN

FOTO Pogledajte mjesto stravičnog zločina u Zagrebu: Ubijena jednogodišnja djevojčica

Ubojstvo u Kozari putevima - 5
Ubojstvo u Kozari putevima - 5 Zeljko Puhovski/Cropix
Aktualno Galerija Ubojstvo u Kozari putevima - 5 Ubojstvo u Kozari putevima - 5 Foto: Zeljko Puhovski/Cropix Ubojstvo u Kozari putevima - 4 Ubojstvo u Kozari putevima - 4 Foto: Zeljko Puhovski/Cropix Ubojstvo u Kozari putevima - 3 Ubojstvo u Kozari putevima - 3 Foto: Zeljko Puhovski/Cropix Ubojstvo u Kozari putevima - 2 Ubojstvo u Kozari putevima - 2 Foto: Zeljko Puhovski/Cropix +1 Ubojstvo u Kozari putevima - 1 Galerija 1/6 >>
Stravično ubojstvo potreslo je Zagrepčane u srijedu navečer. Pogledajte mjesto na kojem je muškarac sjekirom napao i ubio jednogodišnje dijete, a majku teško ozlijedio.

U zagrebačkim Kozari putevima muškarac je u srijedu navečer sjekirom napao ženu (41) i dijete (1,5), koje je od posljedica ozljeda preminulo. 

42-godišnji muškarac potom je pobjegao, no u bjegu je na njega naletjelo vozilo, koje ga je na mjestu usmrtilo.

Pročitajte i ovo Ulica u kojoj je muškarac sjekirom napao bivšu partnericu i dijete koje je preminulo u bolnici - 1 Napad sjekirom Ubio dijete pa nazvao brata svoje bivše: "Ili se sam ubij ili ću te ja"

Pročitajte i ovo Ilustracija STRAVA U ZAGREBU Kako je poginuo ubojica djeteta? Autocestom bježao od dvojice muškaraca

Nesretna žena navodno je bila njegova bivša partnerica. Nakon što su se posvađali, napao ju je sjekirom i teško ozlijedio i nju i dijete.

I majka i djevojčica završile su u zagrebačkoj bolnici, gdje su se liječnici svim silama trudili spasiti život djetetu, no nisu uspjeli.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene