Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Poginuo u sudaru s diplomatskim vozilom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tridesetrogodišnji D.P. iz Velike Vesi kod Krapine poginuo je danas u prometnoj nesreći koja se dogodila oko 15,10 sati na ulazu na autocestu A2 Zagreb - Macelj u Mokricama.

U nesreći je teško ozlijeđena i njegova supruga (30), koja je hitno zaprimljena u Općoj bolnici Zabok, no nalazi se izvan životne opasnosti.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tragedija u Turčinu Strava u pogonu: Elektroprijevoznica pritisnula muškarca vilicama, preminuo na mjestu Brazilac poginuo padom u duboku rupu - 2 Postao opsjednut Sanjao duha koji mu je rekao da je zlato ispod njegove kuće: Iskopao rupu od 40 metara, a onda se dogodila tragedija

Prema riječima voditelja Ureda načelnika Policijske uprave krapinsko - zagorske Miljenka Fruka, D.P. je vozeći iz smjera Zagreba iz još neutvrđenih razloga prešao na suprotnu stranu ceste i zabio se u vozilo Veleposlanstva Islamske Republike Irana.

Iz smjera Zagorja naišao je diplomatski automobil u kojemu su bili službenik i vozač, koji su također ozlijeđeni, ali izvan životne opasnosti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene