Nasilje nad ženama, ilustracija (Foto: Pixsell, Davor Javorović)
Nasilje nad ženama, ilustracija (Foto: Pixsell, Davor Javorović)

Splitska policija podignula je kaznene prijave protiv dvojice nasilnika. Obojica su pritvoreni.


Dovršena je kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom kojeg policija sumnnjiči da je u ponedjeljak na Bačvicama u Splitu ukrao novčanik jednom od turista iz Francuske. Kada su obojica Francuza krenula za lopovom, napao ih je i teško ozlijedio 31-godišnjaka.

Vezani članci Policija, ilustracija (Foto: Pixsell,Duško Jaramaz) Sezonca na Hvaru gurnuli s rive, pao je na stijene i zadobio višestruke ozljede: "Mogao je netko poginuti" Policija, ilustracija (Foto: Pixsell,Duško Jaramaz) U tučnjavi kod poznatog kluba na Hvaru ozlijeđena dvojica Austrijanaca: "Izgledali su kao da nas žele ubiti"

Nakon pružene liječničke pomoći, 31-godišnjak je zadržan u bolnici s ozljedama opasnim po život. 22-godišnjak je pritvoren uz kaznenu prijavu. Policija je o događaju doznala od liječničkog tima splitske bolnice.

Kaznena prijava i bivšem boksačkom prvaku

Policija je dovršila kriminalističko istraživanje i nad 29-godišnjakom. Njega se sumnjiči da je u petak ispred kafića u centru Splita, pretukao i teško ozlijedio 20-godišnjakinju. Nakon toga je pobjegao. 29-godišnjak je priveden uz kaznenu prijavu.

Bivši boksački prvak u juniorskoj kategoriji, 29-godišnji T. V., predao se u utorak ujutro policiji koja ga je od petka tražila zbog brutalnog premlaćivanja 20-godišnjakinje ispred kluba Central u samom središtu Splita. Djevojka je prebačena u bolnicu, ima teške ozljede glave i oka te frakturu vilice.