MUP će svakog dana objavljivati podatke o nasilju u obitelju (Foto: Getty Images)
MUP će svakog dana objavljivati podatke o nasilju u obitelju (Foto: Getty Images)

Osumnjičeni za brutalno premlaćivanje djevojke u Splitu do Prve policijske postaje došao je u društvu branitelja Vinka Gulišije.


Bivši boksački prvak u juniorskoj kategoriji, 29-godišnji T. V., predao se u utorak ujutro policiji koja ga je od petka tražila zbog brutalnog premlaćivanja 20-godišnjakinje ispred kluba Central u samom središtu Splita.

Vezani članci Policija, ilustracija (Foto: Pixsell, Dusko Jaramaz) Na ulici pretukli trojicu maloljetnika, jedan teško ozlijeđen: Splitska policija traži skupinu napadača Zaplijena kokaina, Ilustracija (Foto: Dino Stanin/PIXSELL) Uhićeni dileri u Splitu i Trogiru, policija pronašla kokain, ecstasy i oružje

29-godišnjak se pojavio u Prvoj policijskoj postaji u društvu branitelja Vinka Gulišije. Tijekom dana privest će ga na ispitivanje u Općinsko državno odvjetništvo u Splitu, najvjerojatnije uz kaznenu prijavu za nanošenje teških tjelesnih ozljeda.

Djevojka je prebačena u bolnicu, ima teške ozljede glave i oka te frakturu vilice. 29-godišnjak ima svoju verziju priče. Navodno je i on dobio nekoliko udaraca po glavi nepoznatim predmetom, piše Dalmatinski portal.