Policija, ilustracija
Policija, ilustracija Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Vozač autobusa prije dva dana, vozeći pod utjecajem alkohola, naletio je na zaštitnu ogradu na autocesti A4. Srećom, nastala je samo materijalna šteta, a vozač je novčano kažnjen. Bez prava na upravljanje vozilom policija je uhvatila 49-godišnjaka i 29-godišnjaka.


Vozač autobusa koji je prije dva dana s 1,67 promila alkohola u krvi naletio na zaštitnu ogradu na autocesti A4 kažnjen je novčanom kaznom iznosu od 21.300 kuna, izvijestila je zagrebačka policija.

Vezani članci Vozač autobusa urinirao u praznom vozilu Da ne povjeruješ: Vozač autobusa usred dana obavio nuždu u praznom vozilu Vozač autobusa (Foto: Guliver/Thinkstock) Sramotan ispad vozača autobusa: Kad turistkinja nije razumjela što govori na hrvatskom potjerao ju je van

Upravljajući autobusom varaždinskih oznaka autocestom A4 u smjeru sjevera, 59-godišnji vozač je naletio na zaštitnu ogradu pri čemu je nastala materijalna šteta.

Vozač je isključen iz prometa te je nakon noći provedene na otriježnjenu odveden na Dežurni odjel Prekršajnog suda u Zagrebu koji mu je izrekao novčanu kaznu, izvijestila je zagrebačka policija.

U drugom slučaju sa 60-dnevnom kaznom zatvora kažnjen je 49-godišnjak koji je u utorak prijepodne u redovnoj kontroli prometa uhvaćen u vožnji prije stjecanja prava na upravljanje vozilom.

U vožnji bez prava na upravljanje rano u utorak uhvaćen je i 29-godišnjak kojega je zagrebački Prekršajni sud kaznio s novčanom kaznom od 7000 kuna i uvjetnom kaznom zatvora u trajanju od 30 dana.