Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne zna se uzrok

Petrinja u strahu: Naoružani muškarac hodao po ulici i pucao, policija ga uhitila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Petrinji je uhićen 48-godišnji muškarac, koji je na više lokacija po gradu ispaljivao hice iz vatrenog oružja, izvjestila je PU sisačko-moslavačka. Na svu sreću, u tim incidentima nitko nije ozlijeđen, a muškarac je uhićen.

Petrinjom je oko 14 sati odjeknulo više hitaca iz vatrenog oružja, a policija je nakon dojave građana otkrila da je riječ o muškarcu (48) koji je pucao iz vatrenog oružja na ulici, na više lokacija u gradu.

Pročitajte i ovo Policija u Pragu Masakr u Češkoj Očajni studenti od ubojice se skrivali na krovu: "Uvijek smo mislili da je to stvar koja nas se ne tiče" Policija u Pragu nakon pokolja Tragedija u Češkoj VIDEO U pokolju u Pragu ubijeno najmanje 14 osoba, izlaze novi šokantni detalji o napadaču: Prije masakra je ubio još nekoliko ljudi, među njima i bebu?

Muškarac je hice ispaljivao u zrak, a u tim incidentima, doznajemo iz PU sisačko-moslavačke, nitko nije ozlijeđen. Policija je muškarca privela i nad njim je u tijeku kriminalističko istraživanje.

Na naš upit je li dotični muškarac bio u alkoholiziranom stanju, policija nije dala odgovor, a nisu otkrili je li bila riječ o pištolju ili dugoj cijevi.

Na upit je li uhićeni muškarac otprije poznat policiji, iz navedene PU rekli su da nije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene