Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dok je spavao

Dok je spavao Pavasoviću ukrali BMW, novac i satove

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nepoznati lopov provalio je u noći s nedjelje na ponedjeljak u stan zagrebačkog odvjetnika Ljube Pavasovića Viskovića i dok je on čvrsto spavao ukrao mu novac, ručne satove i skupocjeni osobni automobil BMW X6, doznaje se danas u zagrebačkoj policiji.

Lopov je u stan 39-godišnjeg odvjetnika u Dedićima u zagrebačkim Šestinama provalio između ponoći i 8 sati ujutro. Nepoznati provalnik popeo se na balkon i ušao u stan u kojem je, uz novac i tri skupocjena ručna sata, pronašao i ključ automobila kojeg je također otuđio. Pavasović je za to vrijeme spavao, a tek je ujutro shvatio da je pokraden kada ga je nazvala susjeda i pitala gdje mu je automobil.

Pročitajte i ovo Tomislav Rosandić, suvlasnik zgrade Smještaj za strane radnike? Službe na terenu, stanari zgrade u centru Zagreba nestpljivi: "Želimo što prije saznati o čemu se radi" Policija traži ove osobe - 5 objavljene fotografije Policija traži ovo dvoje ljudi zbog provale u stan: Prepoznajte li ih?

Ukrali pa vratili satove

'Čvrsto sam spavao i ništa nisam čuo', kazao je Pavasović, dodavši kako je, po njegovim informacijama, on već peta žrtva lopova koji u posljednje vrijeme 'operiraju' Dedićima. U policiji kažu da materijalna šteta iznosi više stotina tisuća kuna. Prema pisanju medija, Pavasoviću su lopovi provalili u stan i lani u ožujku kada su mu ukrali ručne satove vrijedni oko 10.000 eura koje su na kraju vratili, ostavivši ih u vrećici na kućnom pragu. Ljubo Pavasović Visković široj je javnosti poznatom po nevjenčanoj vezi s ubijenom odvjetničkom vježbenicom Ivanom Hodak te kao branitelj Hrvoja Petrača. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene