Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pao u 'Vuzmicu'

Palio uskršnji krijes i zadobio opekline trećeg stupnja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
S teškim tjelesnim ozljedama nakon što je pao u vatru tzv. 'Vuzmice', pri čemu mu se zapalila odjeća, u traumatološkoj je bolnici, s opeklinama trećeg stupnja, završio 54-godišnji S.M. iz Brezja Miholečkog, priopćila je policijska uprava koprivničko-križevačka.

Mještani Brezja Miholečkog na polju u blizini mjesta zapalili su tzv. 'Vuzmicu', odnosno uskršnji krijes, a prilikom dodavanja drva na vatru, oko 4 sata, 54-godišnji muškarac spotaknuo se i s panjom pao u vatru. U pomoć su mu priskočili prisutni mještani do dolaska hitne medicinske pomoći doma zdravlja Križevci. Muškarac je hospitaliziran u općoj bolnici u Koprivnici, a naknadno je prevezen u traumatološku bolnicu u Zagrebu.

Pročitajte i ovo Izgorjela je etaža kuće u vlasništvu 49-godišnjaka Detalji nepoznati Izgorjela etaža obiteljske kuće: Muškarac dobio opekline po glavi i tijelu, zadržan u bolnici Joško Markić Privedena jedna osoba Liječnik o stanju jednogodišnje djevojčice s opeklinama: ''Na respiratoru je, cilj je da ne trpi bolove''

U kontaktu sa dežurnim liječničkim osobljem doznaje se da je zadobio opekline trećeg stupnja koje su zahvatile 85% površine tijela te su okvalificirane kao teške tjelesne ozlijede opasne po život.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene