Ilustracija (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL)
Ilustracija (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL)

Učenici su snimali profesora koji je gol do pasa jedva stajao na nogama. Kada je vidio da ga jedan od učenika snima nasrnuo je na njega i počeo ga naguravati, na što mu je maturant uzvratio - nokautom.


Na videu kojeg su učenici koprivničke Obrtničke škole dostavili Podravskom listu, vidi se trenutak koji je prethodio fizičkom sukobu profesora i jednog maturanta koji je završio nokautom profesora. Prema neslužbenim informacijama u Općoj bolnici profesoru su konstatirane teške tjelesne ozljede. 

Vezani članci Ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) Rezultati mature loši zbog slabe pripreme? ''Žale se da nisu dobili upute, a dobili su ih 100. Treba sjesti i naučiti'' HGSS (Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Potraga za nestalim ribičem: Na terenu policija i HGSS, pretražuju jezero kraj Koprivnice

Učenici su objasnili kako je sve počelo. "Profesor je bio mrtav pijan i izvodio je striptiz ples na narodnjake. Jedan naš prijatelj ga je snimao mobitelom. Kad je vidio da ga se snima, profesor je odjednom jurnuo na našeg frenda i počeo ga naguravati. Na žalost, on mu je uzvratio šakom drito u glavu. Pao je na pod, bio je sav krvav", rekao je učenik za Podravski list

Ravnatelj koprivničke Obrtničke škole Zlatko Martić o incidentu ne zna puno i od njega se ogradio. "Obrtnička škola kao ustanova s time nema veze. Maturalna večer je proslava koju organiziraju učenici i privatne je naravi. Više ćemo znati kad policija završi svoj dio posla. Uza sve to, škola ima svoje pravilnike ponašanja i sigurno ćemo postupiti prema njima kad se utvrde točne okolnosti svega što se tamo događalo", rekao je Martić za Podravski list.

Potvrdi li policija neslužbene informacije da je riječ o teškim ozljedama, učenik bi mogao zaraditi kaznenu prijavu.