Obavijesti Video Pretražite Navigacija
pijan izvodio striptiz

Video otkriva zašto je maturant nokautirao profesora: "Odjednom je jurnuo na našeg frenda i počeo ga naguravati"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Učenici su snimali profesora koji je gol do pasa jedva stajao na nogama. Kada je vidio da ga jedan od učenika snima nasrnuo je na njega i počeo ga naguravati, na što mu je maturant uzvratio - nokautom.

Na videu kojeg su učenici koprivničke Obrtničke škole dostavili Podravskom listu, vidi se trenutak koji je prethodio fizičkom sukobu profesora i jednog maturanta koji je završio nokautom profesora. Prema neslužbenim informacijama u Općoj bolnici profesoru su konstatirane teške tjelesne ozljede. 

Pročitajte i ovo Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa - Ilustracija - 1 Sukob interesa Nekim političarima su bili trn u oku, a sad kreću u škole: Zna se i tko je prvi na redu Nastup splitskih profesora - 1 dirljivi prizori Profesori splitske gimnazije nastupom oduševili Hrvatsku: "Vježbali smo pod ključem da nas ne bi skužili"

Učenici su objasnili kako je sve počelo. "Profesor je bio mrtav pijan i izvodio je striptiz ples na narodnjake. Jedan naš prijatelj ga je snimao mobitelom. Kad je vidio da ga se snima, profesor je odjednom jurnuo na našeg frenda i počeo ga naguravati. Na žalost, on mu je uzvratio šakom drito u glavu. Pao je na pod, bio je sav krvav", rekao je učenik za Podravski list

Ravnatelj koprivničke Obrtničke škole Zlatko Martić o incidentu ne zna puno i od njega se ogradio. "Obrtnička škola kao ustanova s time nema veze. Maturalna večer je proslava koju organiziraju učenici i privatne je naravi. Više ćemo znati kad policija završi svoj dio posla. Uza sve to, škola ima svoje pravilnike ponašanja i sigurno ćemo postupiti prema njima kad se utvrde točne okolnosti svega što se tamo događalo", rekao je Martić za Podravski list.

Potvrdi li policija neslužbene informacije da je riječ o teškim ozljedama, učenik bi mogao zaraditi kaznenu prijavu. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene