Policija, ilustracija
Policija, ilustracija Foto: Ivo Cagalj/Pixsell

Otac tromjesečne bebe koja je u utorak preminula u KBC-u Rebro, u petak je doveden na policiju nakon što je nasrnuo na suprugu. Ona je pak prijetila socijalnim radnicama koje su zajedno s policijom došle na intervenciju u njihov dom na području Bjelovarsko-bilogorske županije pa je dobila kaznenu prijavu.


Muškarac je u subotu ujutro doveden na saslušanje na Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru. Neslužbeno doznajemo da je nakon saslušanja pušten na slobodu. 

Vezani članci Policija, ilustracija Slučaj završio tragično: Pronađeno tijelo, sumnja se da je riječ o ženi koja je u petak nestala u Varaždinu Policajac, ilustracija Prijetio policajcu iz Bjelovara, slao mu uznemirujuće poruke, bušio gume na autu...

Podsjetimo, tromjesečna beba preminula je u zagrebačkom KBC-u u utorak nakon što je nekoliko puta reanimirana u bjelovarskoj bolnici. Beba je u bolnicu stigla u teškom stanju i bez svijesti, a bila su joj slomljena najmanje dva rebra.

Prema informacijama koje je iznio Moj portal, oba roditelja imala su izrečenu mjeru nadzora nad roditeljskom skrbi, a beba od izlaska iz rodilišta nije ni jednom bila kod pedijatra na cijepljenju ni na redovitim kontrolama, niti je pedijatrica uopće znala da dijete boluje od upale pluća, bolesti koja je u dojenačkoj dobi osobito opasna.

"Nismo ništa učinili nažao našoj bebi, a piše se da smo je zanemarivali i ubili. Razapeli su nas da smo monstrumi. Pustite nas da oplakujemo u miru gubitak", rekao je otac djeteta za Jutarnji list

Zbog smrti djeteta je pokrenuta istraga policije i Državnog odvjetništva koji su obavili i pretres u kući roditelja.