Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Osmero ozlijeđenih u nesreći u tunelu Sv. Rok

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osam osoba je ozlijeđeno u prometnoj nesreći koja se jutros oko 7,44 sati dogodila u tunelu Sveti Rok na autocesti Zagreb-Split, doznaje se u Policijskoj upravi zadarskoj.

Dvije su osobe teže, a šest lakše ozlijeđeno, i sve su prevezene u gospićku bolnicu. Po prvim informacijama, svi su izvan životne opasnosti.

Pročitajte i ovo Ivica Todorić mora naći novog vještaka Državno odvjetništvo dobilo rok u kojem mora dopuniti optužnicu u slučaju Agrokor Slika nije dostupna Zaustavio ga presretač Kod čvora Sv. Rok projurio s čak 247 km/h

Do nesreće je došlo kada je automobil čeških registracijskih oznaka, iz zasad neutvrđenih razloga, prešao na suprotnu stranu kolnika i sudario se s automobilom njemačkih registracijskih oznaka.

Samo nekoliko minuta nakon nesreće, u pomoć su pristigli vatrogasci i službe hitne medicinske pomoći te izvukle ozlijeđene.

Zbog te je nesreće tunel Sveti Rok bio zatvoren za sav promet do 9 sati i 45 minuta.

Nakon završetka očevida prometne nesreće promet je ponovo pušten, no zbog izuzetno velike gužve ide otežano.

U ostalom dijelu zemlje promet je slab, povremeno srednje gust i teče bez posebnih ograničenja. Kolnici su mokri i skliski u gotovo cijeloj zemlji, pa se vozače poziva da voze pažljivo.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene