Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Oružano razbojništvo u bjelovarskoj poslovnici Štedno-kreditne zadruge

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Maskirani muškarac je danas oko 10,32 sata, prijeteći oružjem, opljačkao u Bjelovaru poslovnicu osječke Štedno-kreditne zadruge 'Zalet-Micro' d. o. o., priopćila je bjelovarsko-bilogorska Policijska uprava.

Bjelovarska policija navodi kako je nepoznati maskirani muškarac ušao u Štedno-kreditnu zadrugu 'Zalet-Micro' u Franjevačkoj ulici 2 te, prijeteći pištoljem, od 25-godišnje zaposlenice, koja je bila sama u poslovnici, zatražio novac i ona mu je predala svotu od više tisuća kuna.

Pročitajte i ovo Teška prometna nesreća u Bjelovaru Poginuo vozač traktora Policija objavila detalje teške nesreće na bjelovarskoj obilaznici Ilustracija Gdje će im duša? Oprez, kriminalci imaju novu metodu! Opet prevarili ženu kojoj su već uzeli desetke tisuća eura, pogledajte kako su je sad nasamarili

Nakon toga razbojnik je pobjegao pješice u nepoznatu smjeru.

Kad je izlazio iz poslovnice, pljačkaš je s glave skinuo crnu kapu s prorezima za oči, koju je stavio u vjetrovku, a na glavu je stavio svijetloplavu kapu sa štitnikom.

Prema iskazu zaposlenice počinitelj je visok oko 175 cm, neutvrđene dobi, jače tjelesne građe, obučen u vjetrovku s kukuljicom, koja je u gornjem dijelu sivocrne boje, u središnjem dijelu blago maslinastozelene, a donji rub je svijetlozelene boje. Bio je obučen u svijetloplave traperice i smeđe športske cipele sa svijetlim umetcima sa strane.

Policija traga za počiniteljem toga kažnjivog djela i moli građane koji bilo što znaju o počinitelju da to jave u Policijsku postaju u Bjelovaru ili na telefon 92.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene