Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pljačka u Netretiću

Opljačkana poslovnica Fine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nepoznati provalnici pokrali su noćas novac iz sefa poslovnice Fine u Netretiću kod Karlovca, doznaje se u karlovačkoj policiji u kojoj zbog istrage ne žele otkriti koliko novca je ukradeno.

Glasnogovornica PU karlovačke Andreja Lenard kazala je da policija zna kolika je šteta, ali da taj podatak ne mogu objaviti jer je bitan za kriminalističko istraživanje i hvatanje počinitelja koji su u Finu provalili u noći sa srijede na četvrtak.

Načelnik Općine Netretić Ivica Gračan ocijenio je da su provalnici očigledno profesionalci jer su onesposobili alarm i videonadzor, te uz opremu za plinsko rezanje metala razrezali veliki sef i odnijeli novac.

'Po tragovima se vidi da su se sa stražnje strane zgrade popeli u hodnik općinskih prostorija, koje se nalaze u istoj zgradi iznad Fine i Karlovačke banke, gdje su onesposobili alarm i videonadzor. Potom su razrezali lokot na stražnjim vratima, razbili jedna drvena vrata i kroz toalet ušli u prostorije Fine', kazao je Gračan, dodavši da u općinske prostorije nisu provalili.

Objekt osiguravaju zaštitari tvrtke "Sokol Marić", ali kako kaže Gračan, samo od 8 do 16 sati kada su poslovnice Fine i Karlovačke banke otvorene, a nakon radnog vremena osiguranje je moderna elektronička oprema koja je ovaj put bila onesposobljena. (HIna)

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Provjeravao plin TRAGEDIJA KOD KARLOVCA U tvornici biodizela smrtno stradao radnik Slika nije dostupna Posljednji piknik na meji... FOTO Hrvati i Slovenci 'probili' granicu!

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene