Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sprječavajući strica da nasilno upadne u njihovu kuću, nećak ga je odgurnuo i Mirko je pao.


Zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda sinjska je policija kazneno prijavila 25-godišnjeg Josipa D. iz Čačvine kod Sinja. Preksinoć oko 22.50 sati Josipov stric, 61-godišnji Mirko D. pokušao je nasilno ući u kuću svog brata, 69-godišnjeg Luke s kojim je bio sin Josip.

Vezani članci Obiteljsko nasilje, ilustracija (Foto: Pixsell,Dubravka Petric) Osječki policajac suprugu zlostavljao više od dvije godine, natjerao ju da u dvorištu kleči i moli Očenaš Damir Krstičević (Foto: Dino Stanin/PIXSELL) Krstičević osudio napad na maloljetnika u Otočcu: "Svi koji se nečasno ponašaju ići će van iz Hrvatske vojske"

Mirko, prilično pijan (izmjereno mu je 1,5 promila alkohola u krvi) vrijeđao je brata i prijetio mu smrću. Sprječavajući strica da nasilno upadne u njihovu kuću, nećak ga je odgurnuo i Mirko je pao. Slomio je tri rebra zbog čega je hospitaliziran u Kliničkom bolničkom centru Split. Josip je kazneno prijavljen, a protiv Mirka je podnesen optužni prijedlog zbog nasilničkog ponašanja u obitelji. (Agencija VLM)