Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Obitelj ipak znala za dugove ubojice iz Fine?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pljačkaš i ubojica iz đurđevačke Fine Dražen Dorčec u petak je pred istražnom sutkinjom koprivničkog županijskog suda Nadom Marincil odgovarao na pitanja o okolnostima izvršenja pljačke i dvostrukog ubojstva. Dorčec se potom pred zgradom suda nakratko susreo s ocem. Više u video prilogu.

Otac Ivan Dorčec izjavio je da nije znao da je njegov sin u dugovima, te da bi mu cijela obitelj pomogla da im se povjerio.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Počelo suđenje Dorčecu za ubojstva u Fini Slika nije dostupna Podignuta optužnica protiv ubojice iz Fine

Zanimljivo, danas ujutro na našem portalu osvanuo je komentar u kojem autor pod nadimkom "mdivbg" tvrdi suprotno:

Puno u ovoj priči ima neistine. Poznala sam i Benšića i Dorčeca, ali opet neke laži nemogu prešutjeti. Žao mi jer obitelji Benšić ali ne može se govoriti da nitko nije znao za probleme Dorčeca. Svii u njegovom poduzeću su znali da je u dogovima ali naravno nitko mu nije htio pomoći niti razgovorom, roditelji su ga ostavili samog u Hrvatskoj a ovi u Njemačku.

Nije imao kame se obratiti, mučio se duže vrijeme, opterečivao ga je dug i pekla savjest . Znao je jedino da taj novac mora vratiti ii to ga je izjedalo sve dok valjda nije "puknuo", i napravio ono najgore. Žao mi je što mu se to dogodilo, ali ljudi lažu da nisuu znali za njegove probleme, još su okolo pričali i izrugivali mu se.

Toliko o Podravskom prijateljstvo. Sada su svi pametni i komentiraju, kada je gotovo! E prijatelji , kako ćete mu sada pomoći? Izrugivanjem?

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene