Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HAK poziva na oprez

Nesreća na zagrebačkoj obilaznici, stvorila se višekilometarska kolona: ''Kaos je!''

Kolona na A3 nakon prometne nesreće
Kolona na A3 nakon prometne nesreće Foto: DNEVNIK.hr
Na zagrebačkoj obilaznici u smjeru Bregane dogodila se prometna nesreća.

Nakon što se na A3 između čvorova Buzin i Lučko u smjeru Bregane u petak ujutro oko šest sati dogodila prometna nesreća, vozi se jednim trakom, a kolona je u jednom trenutku bila duga oko pet kilometara. 

Sudarila su se dva osobna automobila, ozlijeđenih nema i nastala je samo materijalna šteta, kazali su za DNEVNIK.hr iz zagrebačke policije.

Vozačima nova gužva nije dobro sjela, pogotovo s obzirom na to da su mnogi na putu na posao, a čitateljica DNEVNIK.hr-a kazala je da je kaos.

Promet između čvorova Zagreb zapad i Buzin u smjeru Lipovca vrlo je gust i vozi se usporeno u kolonama. 

HAK stoga vozače moli za oprez, a upozorava i na smanjenu vidljivost zbog magle i moguću poledicu mjestimice na cestama u unutrašnjosti.

Kolona na A3 nakon prometne nesreće Prometna nesreća na A3 Foto: HAK

''Zastoji su povremeno na dionicama na kojima traju radovi. Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama'', poručio je HAK.

Na autocesti A7 Rupa - Rijeka zbog radova na izlaznim krakovima čvora Učka (Matulji) prekinut je promet iz smjera Rijeke i Rupe u smjeru Opatije i Pule.

Zbog oštećenja mosta dionica državne ceste most Ilok - Bačka Palanka zatvoren je za vozila teža od 3,5 tona.

Pročitajte i ovo Provjereno: Stanovi u Umagu - 5 Ne baš topla dobrodošlica Gradonačelnik zbog pitanja o POS-ovim stanovima pobjegao od novinarke Provjerenog: "Budite pristojni i civilizirani"

Pročitajte i ovo 30. sjednica Gradske skupštine Grada Zagreba Gradi se i novi vrtić Gradska skupština podržala Resnik, Tomašević poručio: "Nitko nas u tome neće zaustaviti"

Zbog zimskih uvjeta zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama te ostala vozila bez zimske opreme na nekim cestama u Lici.

Za sav promet zatvorena je županijska cesta ŽC5199 u mjestu Štirovača.

U prekidu je brodska linija Zadar - Preko.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene