Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pridružio se branitelj iz Šibenika

Nastavlja se štrajk glađu branitelja: Idemo do kraja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nastavlja se štrajk glađu skupine od pet hrvatskih branitelja koji od jučer u podne na zagrebačkom Trgu bana Jelačića štrajkaju glađu, a danas ujutro pridružio im se još jedan branitelj Stjepan Bošnjak iz Šibenika i svi ističu da u svom prosvjedu protiv Haaške presude generalima Gotovini i Markaču, 'idu do kraja'.

Branitelji Ivan Velički, Silvio Toth, Mario Biber, Zvonko Tigar i Branimir Dedić koji su prenoćili na središnjem zagrebačkom Trgu ističu da iza njih ne stoji niti jedna politička organizacija, kao ni udruga te da su akciju pokrenuli samoinicijativno.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nastavljaju do daljnjega Bebić primio branitelje koji štrajkaju glađu zbog haških presuda Slika nije dostupna Ogorčeni na presudu VIDEO: 'Štrajkamo glađu dok ne oslobode generale'

>> VIDEO: 'Štrajkamo glađu dok ne oslobode generale'

Brojni građani nas podržavaju i upisuju se u knjigu potpore, navode dodavši da im se još neki branitelji namjeravaju priključiti u štrajku glađu.

General Ante Gotovina u petak je u nepravomoćnoj presudi osuđen na 24, a Markač na 18 godina zatvora, dok je general Ivan Čermak pušten na slobodu. (Hina)


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene