Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zagrebačka policija privela je 47-godišnjeg nasilnika koji je duže vrijeme tukao suprugu i sina, što je kulminiralo krajem svibnja kad je supruzi slomio nekoliko rebara, a sinu koji je branio majku nos.


Policija sumnja da je Boris P. duže vrijeme napadao suprugu Vlastu (47) i 24-godišnjeg sina Robija, no oni policiji nisu prijavljivali nasilje u obitelji.

Vezani članci Muškarac zatukao ženu u Šarengradu Strava kod Iloka: Metalnim predmetom zatukao vlastitu majku pa pobjegao, otprije je poznat policiji Ekstenzije za nosne dlake Društvene mreže pune su čudnih modnih trendova, ali neki su neoprostivi

Nasilje je kulminiralo kad je suprug i otac na adresi stanovanja prvo verbalno, a zatim i fizički napao suprugu, udarajući je šakama po glavi i tijelu. 

U jednom trenutku rukama ju je uhvatio za vrat i počeo
gušiti, no tu nije stao već je suprugu bacio na pod, a kad je ustala nastavio ju je tući metlom i pritom joj slomio tri rebra.

Nasilni otac teško je ozlijedio i sina koji je pokušao obraniti
majku. 

Nekoliko puta udario ga je šakom u glavu i bacio ga na pod te mu je slomio nosnu kost i ozlijedio rame.

Prekršajni sud je nasilnika kaznio zatvorom, a zbog nanošenja teških ozljeda i nasilja u obitelji, uz kaznenu prijavu priveden je istražnom sucu zagrebačkog Županijskog suda.