Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nasilnik supruzi slomio rebra, a sinu nos

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija privela je 47-godišnjeg nasilnika koji je duže vrijeme tukao suprugu i sina, što je kulminiralo krajem svibnja kad je supruzi slomio nekoliko rebara, a sinu koji je branio majku nos.

Policija sumnja da je Boris P. duže vrijeme napadao suprugu Vlastu (47) i 24-godišnjeg sina Robija, no oni policiji nisu prijavljivali nasilje u obitelji.

Pročitajte i ovo Ante Sanader - 1 u splitsko-dalmatinskoj županiji Ante Sanader o zapošljavanju sina u Vatrogasnoj zajednici: "Ima on svoje kvalifikacije..." Slika nije dostupna Priveden 35-godišnjak Drama u stanu u Splitu: Prijetio članu obitelji, zaključao se u kupaonicu pa udario policajca

Nasilje je kulminiralo kad je suprug i otac na adresi stanovanja prvo verbalno, a zatim i fizički napao suprugu, udarajući je šakama po glavi i tijelu. 

U jednom trenutku rukama ju je uhvatio za vrat i počeo
gušiti, no tu nije stao već je suprugu bacio na pod, a kad je ustala nastavio ju je tući metlom i pritom joj slomio tri rebra.

Nasilni otac teško je ozlijedio i sina koji je pokušao obraniti
majku. 

Nekoliko puta udario ga je šakom u glavu i bacio ga na pod te mu je slomio nosnu kost i ozlijedio rame.

Prekršajni sud je nasilnika kaznio zatvorom, a zbog nanošenja teških ozljeda i nasilja u obitelji, uz kaznenu prijavu priveden je istražnom sucu zagrebačkog Županijskog suda.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene