Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne poznaju granice

UPOZORENJE! Ne nasjedajte na ove smicalice prevaranata na bankomatima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Da prevaranti u namjeri da se dokopaju tuđeg novca ne poznaju granice, potvrđuje i najnoviji slučaj prevare u kojoj je 69-godišnjak nakon podizanja novca s bankomata u Puli ostao bez par stotina kuna nakon što ga je nepoznati muškarac uvjerio da je to njegov novac.

Nakon što je 69-godišnjak s bankomata u Dalmatinovoj ulici u Puli podigao novac prišao mu je nepoznati muškarac koji je prije njega bio na bankomatu i uvjerio ga da je to njegov novac, odnosno da bankomat nije njemu isplatio novac, izvijestila je policija.

Pročitajte i ovo Ukradeni brak jazavčar nestao u srijedu Ovaj je pas ukraden, traže ga policija i vlasnik: "Vrijedi nekoliko tisuća eura" Ilustracija Škola pod opsadom Uhićena tinejdžerica: Nožem izbola tri osobe u srednjoj školi

Muškarac mu je povjerovao i dao mu novac, a kad je shvatio da su ta sredstva skinuta s njegovog računa bilo je prekasno, može se jedino nadati da će policajci uhvatiti nepoznatog prevaranta.

POZOR! Sve su češće krađe na bankomatima - Evo na što morate paziti

Policija poziva građane na oprez u komunikaciji s nepoznatim osobama, a pogotovo starije građane koji zbog poodmakle životne dobi, neznanja i neupućenosti često postaju žrtve različitih prevara.

Građani svaki slučaj oštećenja ili sumnju u mogućnost počinjenja kaznenog djela trebaju odmah prijaviti policiji na broj 192. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene