Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nacional suspendirao Srećka Jurdanu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poznati novinar i kolumnist Nacionala Srećko Jurdana završio je u nedjelju u policiji jer je pred očima 10-godišnjeg sina udario svoju suprugu Dušanku (51).

Novinar i kolumnist tjednika Nacional Srećko Jurdana prekršajno je kažnjen s 1500 kuna zbog nasilničkog
ponašanja u obitelji, odnosno jer je u subotu navečer pred
desetogodišnjim sinom udario 51-godišnju suprugu, a zbog toga je od danas i suspendiran u Nacionalu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pljačka strateške kompanije "To je čisto obmanjivanje javnosti": Vlada se oglasila o tvrdnji da se za Škugora zauzeo bivši ministar po nalogu Plenkovića Slika nije dostupna Objavio Nacional Đukanović o napisima da je povezan s Pukanićevom likvidacijom: "To je reciklirana laž"

Iz tog je tjednika priopćeno da se Jurdanine kolumne neće objavljivati dok se ne utvrdi što se dogodilo i je li bilo riječi o zlostavljanju. Ističu kako su se od svojih početaka sustavno zalagali protiv svakog nasilja i posebno svih vrsta obiteljskog nasilja te da je zbog toga i svoje vjerodostojnosti odluka o suspenziji opravdana i u ovome trenutku jedino moguća.

U Nacionalu kažu da ih je Jurdana o, kako kažu, obiteljskom incidentu "škrto i neprecizno obavijestio tek u ponedjeljak kasno poslijepodne".

"Podržavam odluku o suspenziji jer Nacional time pokazuje svoju principijelnost, no ja ću uskoro dokazati da je afera prenapuhana i predimenzionirana samo zbog mog imena", kazao je Jurdana, najavivši za sutra konferenciju za novinare na kojoj će se, kako tvrdi, pojaviti i njegova supruga te desetogodišnji sin.

Prema policijskom izviješću, Jurdanina supruga je u subotu nešto prije ponoći pozvala policiju rekavši da ju je suprug u
alkoholiziranom stanju ošamario pred desetogodišnjim sinom.

Jurdana je priveden na prekršajnu obradu, a potom ga je prekršajni sudac zbog nasilničkog ponašanja u obitelji kaznio s 1500 kuna.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene