Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

Taxi Zagreb vs. Cameo

Na pomolu rat taksista: Neće biti mira dok mrtve glave ne počnu padati

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rekao mu je: 'Neće biti mira dok mrtve glave ne počnu padati, a zatim ga je udario glavom u glavu, te mu razbio nos'.

Taksist Radio taxi Zagreba M.P. (35) napao je taksista Taxi Camea J.M. (29) danas su 6.30 sati na ugibalištu kod autobusnog kolodvora u Držićevoj ulici u Zagrebu, priopćila je zagrebačka policija.

Pročitajte i ovo Uhićen Uroš B. dramatična vožnja "Ubio sam 20 ljudi, vozi, imam bombu!": Ispovijest taksista kojeg je oteo masovni ubojica Ilustracija policijska potjera Drama u Zagrebu: Taksist bježao policiji i autom namjerno udario policajca. Vozio je i putnike

Napadnutog vozača prevezli su u bolnicu Sveti Duh, a težina ozlijeda još nije poznata. Prema priopćenju Taxi Camea napadač je prvo vrijeđao njihovog taksista. Rekao mu je: neće biti mira dok mrtve glave ne počnu padati, a zatim ga je udario glavom u glavu, te mu razbio nos.

Odmah su intervenirali policija i hitna pomoć te zaštitari tvrtke Bilić-Erić koji inače osiguravaju taksiste Taxi Camea. Oni su napadača zadržali do dolaska policije koja ga je odvela u postaju na kriminalistički obradu. Taxi Cameo najavljuje kaznenu prijavu protiv napadača. (Agencija VLM)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene