Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Čini se da policija ima još jedan dokaz protiv Mladena Šlogara, osumnjičenoga za ubojstvo Ivane Hodak. Naime, na pištolju kojim je ubijen pronađen je DNK ubojice.


Glavni dokaz protiv osumnjičenog jest pištolj kojim je ubijena Hodak, a koji je pronađen u sjeniku na kojem je beskućnik spavao. Vještačenjem je ustanovljeno kako su smrtonosni hici ispaljeni upravo iz tog pištolja, a na njemu su pronađeni i Šlogarovi otisci prstiju.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Neka mu Bog pomogne da shvati kakvo je zlo napravio' Slika nije dostupna Šlogar je osuđen onako – 'od oka'

>> Pištolj kojim je ubijena Ivana Hodak registriran na staricu iz Pule

>> 'Razdiru me sumnje je li Šlogar ubio moju kćer'

Šlogarov DNK pronađen je i na čahuri koja je pronađena nakon ubojstva na stubištu zgrade. Policija nije željela komentirati nalaze vještaka, no doznaje da profil DNK u više od 60 posto karakteristika odgovara Šlogarovu.

Ipak, prema neslužbenim podacima koje smo dobili iz policije, taj dokaz njiima nije toliko ključan. Prema tim informacijama, najvažniji je i najčvršći dokaz i dalje pištolj, na kojem su pronađeni isključivo Šlogarovi otisci.

Podsjetimo, policija je 6. veljače privela muškarca osumnjičenog za ubojstvo Ivane Hodak. Radilo se o 61-godišnjem beskućniku Mladenu Šlogaru, kojem je policijska ophodnja pištolj pronašla u sjeniku u kojem je živio, na području Zaprešića. Šlogar je priznao ubojstvo koje je počinio iz osvete Ivaninom ocu, odvjetniku Zvonimiru Hodaku.