Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Koradeu 15 dana zatvora zbog navodnog divljanja na groblju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mario Korade na Prekršajnom sudu u Zlataru dobio je kaznu zatvora u trajanju od 15 dana, zbog narušvanja javnog reda i mira na osobito drzak način.

U subotu je Mario Korade u vidno alkoholiziranom stanju divljao po Velikom Veterničkom, a prema nekim informacijama moguće je da je čak i razbio bocu na grobu Gorana Hudića, 15-godišnje žrtva pokojnog generala Ivana Korade.

Pročitajte i ovo Vožnja u pijanom stanju autocesta A3 Vozač sa skoro tri promila vozio u suprotnom smjeru na autocesti! Ilustracija silovao i suprugu Godinama silovao vlastitu kćer, napravio joj i dijete: Žalio se na strogu presudu, sud donio odluku

Mario Korade, star 19 godina, pokazao je kako 50-dnevni pritvor zbog nasilnog ponašanja, čini se, nije urodio željenim plodom.

>> Zbog premlaćivanja supruge uhićen sin Ivana Koradea

Pod utjecajem alkohola jučer je divljanje po groblju nastavio u kafiću Best u Novom Golubovcu. Tamo je u društvu dvojice prijatelja, tvrde svjedoci, mahao nožem, vrijeđao goste i prijetio im, prenose danas mediji.

U to se pred kafić dovezao Dražen Hudić, kojemu je pokojni general ubio majku Ceciliju i nećaka Gorana. Mario je nasrnuo na Dražena, no ovaj se obranio govoreći mu da je pijan i neka ide kući.

Nakon toga policija je Koradea uhitila u drugom kafiću i sprovela ga te je noć proveo u policiji u Zlatar Bistrici.

Po riječima Dražena Hudića Korade je jučer bio i na mjesnome groblju u Petrovoj Gori, gdje je pokopan Ivan Korade i njegove žrtve. 

Pored groba 15-godišnjeg Gorana Hudića pronađena je razbijena boca 'whiskeyja'. Dražen Hudić je kazao novinarima da je vidio Marija i njegov automobil parkiran ispred groblja u nedjelju, ali ne zna je li on razbio bocu pokraj groba njegova nećaka.

Ni policija nije potvrdila da je Mario Korade razbio bocu pića na Hudićevu grobu i divljao po grobu,

Sin Ivana Korada priveden je prije dva mjeseca nakon što je pretukao nevjenčanu 19-godišnju suprugu Leu Dodigović, s kojom ima sina. 

No, kako Lea nije htjela svjedočiti, Tužiteljstvo je zbog nedostatka dokaza odbacilo kaznenu prijavu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene