Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zbog premlaćivanja supruge uhićen sin Ivana Koradea

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je uhitila 19-godišnjeg Maria Koradea, sina Ivana Koradea. Marija je prijavila supruga Lea koju je navodno brutalno prebio. Policija je nekoliko sati u prisustvu privedenog pretraživala kuću i još dvije lokacije u potrazi za oružjem.

Pretres su izvršili pripadnici PU krapinsko-zagorske, a počeli su s kućom peterostrukog ubojice Ivana Koradea, u kojoj živi i njegov sin.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Koradeu oduzeta odlikovanja Slika nije dostupna Pokopan peterostruki ubojica Ivan Korade

Nalog za pretragu izdao je Županijski sud u Zagrebu, a zatražila ga je zagorska policija. Oni su, na zahtjev PU varaždinske, uhitili Marija Koradea kojeg je zbog nasilja u obitelji prijavila supruga, 21-godišnja Lea.

Za vrijeme pretrage kuće, stigla je i supruga pokojnoga generala Ljiljana koja je otjerala okupljene novinare s ceste pokraj kuće govoreći da stoje na njihovu imanju. Kasnije je rekla neka novinari slobodno uđu u njihovu kuću da vide u kakvoj je raskoši živjela njezina snaha, a prijavila joj je sina.

Mladi par nedavno je dobio bebu.

Prema nekim informacijama Mario je Lei prijetio i oružjem.

Dva policijska automobila nakon pretrage kuće krenula su na obližnje ladanjsko imanje pokojnog generala, navodno u potragu za skrivenim oružjem. Iako nitko nije davao nikakve izjave, neslužbeno se doznaje da nije ništa pronađeno.

Mario je, poput njegova pokojnog oca, često divljao po Zagorju, osobito Varaždinu. Svi ga poznaju kao nasilnika. Policijski dosje ovog 19-godišnjaka bilježi više od 5 prekršajnih prijava zbog narušavanja javnog reda i mira.

Ivan Korade ovog je proljeća u Zagorju pobio petero ljudi. Njegova posljednja žrtva bio je policajac Mario Kusanić. Na kraju je izvršio samoubojstvo.

Nakon obrade znat će se hoće li zbog nasilja u obitelji, Mario Korade biti pušten ili i dalje zadržan u pritvoru.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene