Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Izlazak iz kuće jednu je Porečanku koštao teških batina, jer usred grada napao ju je i pretukao nepoznati muškarac. Objašnjenja nema, osim da se ni kriva ni dužna, zatekla u krivo vrijeme na krivom mjestu.


Batine bez razloga na svoj i užas prolaznika doživjela je jedna Porečanka, kad se zaputila u ljekarnu. 'U mene se zaletio svom snagom nepoznati muškarac koji me gurnuo na vrata ljekarne', ispričala je napadnuta žena. Nakon što ga je upitala što čini, rekao joj je 'sad ćeš ti vidjeti'.

Vezani članci Domagoj Mikić i bivši udomitelj zlostavljane djevojčice Bivši udomitelj ozlijeđene djevojčice u suzama: "Kad bih je zagrlio ne bih je nikad više pustio. Ne bih je pustio nikad da sam znao..." Hobotnica napala čovjeka u Australiji 04 Hobotnica u plićaku napala geologa: ''Voda je odjednom postala mutna...''

>> Uhvaćen manijak koji je ugrožavao živote bacajući cigle

'Počeo me šakama udarati, ja sam se branila, dignula sam ruke, imala sam kišobran na ruci i htjela sam se obraniti', objasnila je nedužna žena, no manijak, koji ju je napao, bio je mlađi, viši i jači od nje. 'Onda me u jednom trenutku sa šakom udario u lijevu stranu glave, u sljepoočnicu, u predjelu vilice', rekla je napadnuta žena.

Čudak i šizofreničar

I tako 5 puta za redom, dok je bespomoćna žena zvala upomoć i tada je ljekarnica pozvala policiju. No, Porečani nasilnika znaju kao čudaka. 'Nikad nisam imala nikakvih konflikata s njim, ali je uvijek bio čudan. Tako da kad sam ja shvatila tko je on, onda mi je bilo jasno da je on u biti bolestan', rekla nam je ljekarnica Melinda Legović. Ovo je, ipak, treća žrtva nasilnika u sedam dana.

'Protiv njega će se, nakon prekršajne obrade, podnijeti optužni prijedlog, zbog počinjenog prekršaja iz zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira nadležnom sudu', obrazložila je Nataša Rogić, glasnogovornica PU istarske. Doznajemo da je nasilnik šizofreničar i da je smješten na pulskoj psihijatriji, a pretučena žena zahtijeva da se nad nasilnikom provede striktni nadzor.