Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Burna večer u Daruvaru

Malo je previše popio pa se uključio u razgovor drugih gostiju u kafiću: Na kraju morala intervenirati policija

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Policija je morala privesti muškarca iz jednog kafića u Daruvaru jer je ometao goste.

U srijedu oko 18 sati u Daruvaru, na Trgu kralja Tomislava, u ugostiteljskom objektu 56-godišnji gost koji je bio pijan izazvao je kaos zbog kojeg je morala intervenirati policija. 

Sjedeći za susjednim stolom, on je ometao mir drugih gostiju ugostiteljskog objekta, i to dvojice 54-godišnjaka tako što im je upadao u razgovor.

Iako su ga oni nekoliko puta upozoravali da im se ne miješa u razgovor i da ih pusti na miru, on to nije učinio. Potom je 56-godišnjak bez ikakva povoda počeo vikati, galamiti te vrijeđati jednog od njih.

Pročitajte i ovo Ilustracija Darmar kod Varaždina Kaos u kafiću! Trojica pijanih muškaraca tukla goste i ženu, napala i policajce: Jednog su gušili, drugi je pucao

Pročitajte i ovo Ilustracija brzi i žestoki Potjera u Međimurju: 22-godišnjak bježao policiji, kad su ga uhvatili bilo je jasno i zbog čega

Pozvana je policija i uhićen je zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, te će uz optužni prijedlog biti priveden na Prekršajni odjel Općinski sud u Bjelovaru.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene