Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Majka i sin pronađeni mrtvi u stanu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što su susjedi osjetili neugodan miris iz stana na četvrtom katu u ulici Hrvatske mornarice 1, policija je pronašla tijela 67-godišnje majke i njezina 39-godišnjeg sina. Prema neslužbenim informacijama sin je ubio majku, a potom presudio i sebi.

Iz splitsko-dalmatinske Policijske uprave je potvrđeno kako na pronađenim tijelima nema rana od vatrenog oružja, a na ženskom su tijelu bile vidljive ogrebotine. Navodno su i majka i sin bili psihički bolesnici, koji su se u posljednje vrijeme potpuno izolirali od okoline.

Pročitajte i ovo Fotografija napadača Šestero mrtvih FOTO Ovo je napadač iz Sydneyja: Uletio u šoping-centar s nožem u rukama i onda je nastao kaos, policija mu presudila Miljacka Privezani zajedno Užas u Sarajevu: Iz Miljacke izvučena tijela majke i četverogodišnjeg djeteta

Sva su vrata i prozori u stanu bili zakucani čavlima. Majka i sin pronađeni su u različitim prostorijama u stanu.

Prema neslužbenim informacijama sin je ubio majku, zatvorio se u sobu u kojoj se ubio, i u kojoj je pronađen. Pretpostavlja se da su oboje bili mrtvi već duže vrijeme. 

Policija nije potvrdila uzroke smrti. 

Očevid je završen, a obavio ga je istražni sudac Županijskog suda u Splitu Stanko Grbavac. 

Tijela su nakon očevida prevezena na Patološki odjel splitske Kliničke bolnice kako bi se obdukcijom utvrdio točan uzrok smrti.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene