Obavijesti Video Pretražite Navigacija
82-godišnja žena na odjelu intenzivne njege

Kritično i majka vozačice vozila u koje se zabio Čačić

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od ozljeda je preminuo 60-godišnji putnik, a vozačica automobila njegova je 58-godišnja supruga. Žena u kritičnom stanju je majka vozačice.

Pročitajte i ovo Američki senatori u Budimpešti srozavanje demokracije "Neobično i zabrinjavajuće": Mađarska vlada nije primila američke senatore u službenom posjetu Prosvjedi u Mađarskoj - 1 Nesretni Orbanovom vladom Nezadovoljni Mađari izašli na ulice: "Ne očekujem ništa od ove vlade, neće ništa promijeniti"

Teško ozlijeđena 82-godišnja žena stradala u prometnoj nesreći koju je izazvao Radimir Čačić, na odjelu je intenzivne njege u županijskoj bolnici u Kaposvaru.  Ekipa Večernjeg lista ušla je u krug bolnice jučer oko 15.30 sati i došla na kat na kojemu je odjel intenzivne njege, nije uspjela ući unutra jer je svima zabranjen ulaz zbog opasnosti od zaraze svinjskom gripom.

>> VIDEO: Snimka očevida Čačićeve nesreće

>> Čačić je nakon nesreće pušten uz jamčevinu

Ni dežurni liječnik nije želio reći ništa više o ozljeđenoj. Dr. Marta Nagy je novinare uputila na ravnateljstvo bolnice, ali ni tamo nije bilo uspjeha. Npvinarima se prijetilo intervencijom zaštitarske službe, jer su prekršili pravilnik ulaskom na odjel intenzivne njege.  Iz izvora bliskog Večernjem listu, stradala obitelj iz Škode Fabije, u koju je Čačić udario,  je iz Vescesa pokraj Budimpešte. Od ozljeda je preminuo 60-godišnji putnik, a vozačica automobila njegova je 58-godišnja supruga. Žena u kritičnom stanju majka je vozačice.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene