Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prilikom naguravanja, kradljivac je najprije napao policajku, a zatim i policajca, kojemu je u jednom trenutku oduzeo službeni pištolj i uperio mu ga u glavu, ali nije pucao.


Puljanin (35) zatečen u krađi u trgovačkom centru napao je danas oko 15 sati najprije policajku, a zatim i policajca, kojemu je oteo službeni pištolj i prislonio mu ga na glavu, no ubrzo je stigla druga policijska ophodnja koja je uhitila napadača.

Po riječima glasnogovornice istarske policije Nataše Rogić-Jukopile, policiji je u 14,50 sati dojavljeno da je zaštitar jednoga trgovačkog centra u pulskoj četvrti Šijani zatekao mušku osobu u krađi. Nakon dolaska policije, 35-godišnjak je tijekom postupka pobjegao, ali ga je policija ubrzo sustigla u obližnjoj ulici.

Pokušali ukrasti 3 tone gazolina iz naftovoda ukopanog metar i pol u zemlji

Prilikom naguravanja, najprije je napao policajku, a zatim i policajca, kojemu je u jednom trenutku oduzeo službeni pištolj i uperio mu ga u glavu, ali nije pucao.

Ubrzo je stigla druga policijska ophodnja, koja je napadača uhitila i privela ga u policijsku postaju, gdje se nad njim provodi kriminalističko istraživanje. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook