Obavijesti Video Pretražite Navigacija
brutalna tučnjava

Poznato koliku bi kaznu mogao dobiti MMA borac za driftanje po Platku: "Gotovo su uvijek vozači BMW-a"

Automobil nasilnika s Platka - 3
Automobil nasilnika s Platka - 3 Foto: DNEVNIK.hr
Kazne za driftranje na Platku kreću se od 66,40 do 265,60 eura. U petnaestak slučajeva vožnje po skijaškoj stazi dosad gotovo je uvijek bila riječ o BMW-ima.

Vozač BMW-a koji je driftao po skijaškoj stazi na Platku, nakon čega je došlo do brutalne tučnjave u kojoj su glavni akteri bili MMA borci i HGSS-ovac, mogao bi dobiti kaznu od 66,40 do 265,60 eura.

Dosad je bilo 15-ak slučajeva automobila koji su zapeli u snijegu, a gotovo uvijek bila je riječ o automobilima marke BMW, tek jednom je to bila Lada i jednom Audi, otkriva komunalni prometni redar Općine Čavle Danijel Mavrinac.

"Smatram da je trebalo ograničiti pristup skijalištu jer komunalno prometno redarstvo može djelovati samo kada se nešto dogodi. Preventivno bismo mogli djelovati samo da je stalno tamo jedan čovjek, a to je gotovo pa nemoguće. Nadam se da će ovaj nemili događaj nešto pokrenuti pa da će se poduzeti radnje kako se ovakva nedjela ne bi ponavljala", ističe Mavrinac za Novi list

Inače, Općina Čavle ovih dana očekuje izvješće policije kako bi postupila prema prekršitelju odluke o komunalnom redu Općine Čavle, s obzirom na to da se događaj odvio na čavjanskom teritoriju.

Pročitajte i ovo Marko Rakovac, HGSS ZA DNEVNIK NOVE TV Dopročelnik HGSS-a o njihovu članu ozlijeđenom u tučnjavi na Platku: "Ne osjeća se dobro. Ima vrtoglavice, teško mu je čitati"

Imaju saznanja da je izvješće poslano na adresu Općine Čavle poštom, a u komunalnom redarstvu Općine Čavle kažu kako, s obzirom na to da pošta "putuje" iz Rijeke u Čavle, izvješće očekuju za nekoliko dana.

"Prema odluci o komunalnom redu, zabranjeno je voziti i parkirati prijevozna sredstva na takvim površinama, a zabrana se ne odnosi na interventna vozila, vozila održavanja i vozila Goranskog sportskog centra. Vozač vozila koje je u prekršaju, a kojega je policija identificirala kao vozača, prema našoj odluci, kaznit će se novčanom kaznom koja je u rasponu od 66,40 do 265,60 eura", pojašnjava Mavrinac. 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene