Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija traži pomoć

Jeste li vidjeli OVOG razbojnika?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nepoznati razbojnik opljačkao je u Vodicama poslovnicu za otkup zlata.

Pljačka se dogodila jučer tijekom dana u Ulici Juričev Ive Cote, a snimka koju možete vidjeti, napravljena je nadzornom kamerom unutar poslovnice same tvrtke, koja sjedište ima u Kastvu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kriminalističko istaživanje u tijeku Pokušao opljačkati poslovnicu: Djelatnica ga zaključala i pozvala policiju! Slika nije dostupna Pljačka u središtu grada Split: Razbojnik iz zlatarne odnio nakit vrijedan 300.000 kuna

Razbojnik je uz prijetnju nožem zaposlenici, ukrao novac i nakit, a zasad je nepoznato kolika je vrijednost ukradenog nakita niti količina ukradenog novca.

'Počinitelj s fotografija dovodi se u vezu s počiniteljem razbojništva 15. lipnja u Šibeniku u prostorijama iste tvrtke', priopćila je PU šibensko-kninska.

Policija je snimku objavila i uputila apel medijima i javnosti s ciljem prikupljanja bilo kakvih korisnih informacija o pljačkašu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene