Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Izgazili 9-godišnju djevojčicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Beatu Dobrotić, devetogodišnju učenicu 3. razreda OŠ "Novo Čiće", samo zato što se nasmijala jednom dečku iz razreda koji se ošišao na "nulericu", on i petorica njegovih prijatelja doslovce su je izgazili 3. listopada u školskom dvorištu.

Nesretna je djevojčica, na sreću, prošla samo s nekoliko modrica na nogama, no ostale su vrlo ozbiljne psihičke posljedice. Zbog stresa Beata ima stalne glavobolje i aritmiju srca.

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka osmi dan potrage Oglasila se policija o snimci iz Beča na kojoj je djevojčica koja nalikuje Danki Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Prva izjava Dankina oca nakon nestanka djevojčice: Poslao tri poruke - o Danki, policiji i svojoj obitelji

Beatina majka, Ljiljana Dobrotić ispričala je Večernjem listu da se Beata malo nasmijala jednom dečku zbog frizure. Nakon šestog školskog sata taj dečko i njegovih pet prijatelja sačekali su je u školskom dvorištu te ju napali.

Bacili su je na pod, a onda je istukli nogama te su gazili po njoj. No problemi su počeli sutra kada se Beata odjednom srušila u nesvijest. Prevezli smo ju odmah u KB Rebro na pregled kod neurologa i kardiologa koji joj je ustanovio aritmiju srca zbog stresa.

Uz to, Beata osam dana nakon nanesenih ozljeda osjeća glavobolje zbog čega mnogo spava rekla je Lj. Dobrotić. No, ono što Beatina majka nikako ne može shvatiti jest potpuna nezainteresiranost Beatine nastavnice i roditelja dječaka koji su je istukli. Nastavnica nije ni pitala kako se djevojčica osjeća i nitko od roditelja nije me nazvao i pitao što je s mojim djetetom.

Roditelji su malu Beatu odmah nakon incidenta premjestili u osnovnu školu u Vukovinu, a odsad će morati ići u 4 kilometra udaljenu školu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene