Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Cesta je zatvorena

FOTO Horor u Dalmaciji: Pogledajte prizore nakon što je odron zemlje i kamenja poklopio auto na cesti, vozač prevezen u bolnicu

Aktualno Galerija Odron Odron Foto: Ante Cizmic/Cropix Odron Odron Foto: Ante Cizmic/Cropix Odron Odron Foto: Ante Cizmic/Cropix Odron Odron Foto: Ante Cizmic/Cropix +1 Odron Galerija 1/6 >>
U jutarnjim satima oko deset tona kamenja palo je na cestu udarivši pritom automobil. U njemu je bio vozač kojeg je odvezla Hitna pomoć. Neke kamene gromade bile su toliko teške da su se duboko zarile u zemlju.

U srijedu oko 10 sati na dio županijske ceste od Omiša prema Radmanovim mlinicama odronila se zemlja i kamenje, koje je udarilo i u jedan automobil na cesti. 

Vozač je pri svijesti i tim hitne medicinske pomoći prevezao ga je na pružanje liječničke pomoći. Uz policiju na mjestu događaja su i vatrogasci.

Pročitajte i ovo Kuća na provaliji - 2 Noćima ne spavaju Kuća im klizi u provaliju, a pomoći nema: "Jednostavno čuješ kako pukne, kao da si u Ukrajini"

Pročitajte i ovo Trenutak potresa na Krku magnituda 4,8 VIDEO Pogledajte trenutak snažnog potresa na Kvarneru: Stijene su padale u more

Cesta je zasad zatvorena za promet. 

"Bio sam na parkingu i kada sam se okrenuo, čuo sam da je nešto puklo. Okrenuo sam se i vidi kako padaju stijene, to je puklo i sve je padalo", ispričao je Milenko Kolovrat.

"Pao je jedan splet kamenja, desetak tona otprilike visine sa visinom od 100 metara, točnu lokaciju čak ne možemo utvrditi odavde, morat ćemo se penjati okolo i to utvrditi do mraka", rekao je Srđan Vrsalović, alpinist.
 


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene