Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Priča Ivanišević-Halilović-Dragović dobila je svoj nastavak i to vrlo loš, što se Gorana tiče. Njega je policiji prijavio fotograf magazina Story nakon što mu je bivši tenisač palicom razbio fotoaparat.


Naime, nakon što je fotografijama dokazano da se Vanja i Goran ipak malo bolje poznaju nego što su to oni tvrdili, Tanja Dragović svog je nevjenčanog supruga izbacila iz zajedničkog stana. 

Vezani članci Slika nije dostupna Leasing tvrtka zaplijenila Goranu Ivaniševiću jahtu! Slika nije dostupna Goran Ivanišević ne skida ruke s Tanjinih koljena

Ispred zgrade u kojoj par živi, bilo je utaboreno nekoliko novinara koji su sa zanimanjem pratili događaj, među njima i fotograf tjednika Story Boris Beribak.

Iznervirani Ivanišević počeo se prijetiti fotografu, te je uzeo palicu iz automobila i dva puta udario po fotoaparatu. Aparat je pao na pod, a osvajač Wimblendona ga je navodno
udario još četiri puta dok se nije raspao.

Aleksandra Ljuba, glasnogovornica policije, potvrdila je danas za Dnevnik.hr da je fotoreporter prijavio napad te da su potom telefonom kontaktirali Ivaniševića koji im je rekao da će se javiti čim se vrati s puta.

Cijela priča zahuktala se kada na prvu tajna ljubavna veza Gorana Ivaniševiće i TV voditeljice Vanje Halilović više nije bila tajna. 

Iako su bivši tenisač i voditeljica uporno demantirali glasine o svojoj ljubavi koje su se pojavile prije više od godinu dana, novinari magazina Extra došli su u posjed ekskluzivnih fotografija koje demantiraju nepostojanje veze.

Goran i Tanja snimljeni su kako na Valentinovo, oko 18 sati,  izlaze iz zgrade na Trgu Marka Marulića broj 8, gdje se nalazi, po tvrdnji Extre, njihovo ljubavno gnijezdo. U stan su došli odvojeno, svatko svojim automobilom.

Zadržali su se oko dva sata, a potom su ne paleći svjetlo u ulazu, odvojeno izašli.

Kako je riječ o prvoj zoni u kojoj je dopušteno parkiranje sat vremena, Vanja je dobila kaznu koju nepogledavši o čemu je riječ, žurnim pokretom uzela i ušla u vozilo.

Goran, koji je izašao minutu nakon Vanje, iz prtljažnika svog automobila izvadio je sportsku torbu, pa se pretpostavlja kako je izbivanje iz kuće opravdao odlaskom u teretanu.

Šuškanja o ljubavnoj vezi počela su prije više od godinu dana. Tada su i Goran i Vanja oštro demantirali takve navode tvrdeći da se jedva poznaju.

Iako nisu djelovali uvjerljivo, glasine su prestale kada je Tanja Dragović, Goranova nevjenčana supruga, po drugi put ostala u drugom stanju.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju