Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako je želio pobjeći od javnosti i u miru se pokušati pomiriti sa suprugom, Gorana su u dalekom Los Angelesu ispred zračne luke dočekali paparazzi.


Slika je u tren oka obišla svijet i došla u Hrvatsku gdje su svi ostali zatečeni kolikom je brzinom wimbledonski pobjednik 'pobjegao' iz zemlje.

Vezani članci Slika nije dostupna Leasing tvrtka zaplijenila Goranu Ivaniševiću jahtu! Slika nije dostupna Goran Ivanišević ne skida ruke s Tanjinih koljena

No iako se činilo da se iznenadio, Goran je ignorirao paparazze.

Gostujući u emisiji '10 do 8' Daniel Delale, urednik Red carpeta, kaže kako se njemu Goran na toj snimci ne čini nimalo iznenađen. 

'Mani se čini kako je on imao informaciju da će ga dočekati paparazzi. Pa njega je dočekao Frane Barbieri. Nadaleko je poznato da on i njegova supruga Sanja Duggan u Los Angelesu imaju mali izbjeglički kamp u koji dolaze Hrvati s aferama', kaže Delale, te dodaje kako u Los Angelesu živi i radi najpoznatiji hrvatski paparazzo Jadran Lazić pa je zapravo sasvim jasno kako je ta slika tako brzo stigla do Hrvatske.

>> Ivanišević pobjegao u Los Angeles, a dočekali ga paparazzi!

Postavlja se pitanje mogu li Tanja i Goran u Los Angelesu, gdje živi velik broj zvijezda koje neprestano prate paparazzi, uopće pronaći mir, na to Delale kaže kako misli da su možda ipak mogli pobjeći na neko mirnije mjesto.

'No s druge strane na Franinom i Sanjinom imanju mogu pronaći mir, jer se radi o velikoj vili s popratnim sadržajima, teniskim terenima, bazenima i sl. Tako da se tamo vjerojatno mogu pritajiti na neko vrijeme i pokušati pronaći mir', kaže Delale.

Urednik Red Carpeta ističe kako javne osobe moraju biti svjesne da će biti na meti medija čim su jednom prilikom dali intervju o svom prvom poljupcu i slično.

'Goranu odgovara da mediji pišu o njemu kada je tenis u pitanju. Sada se mora pomiriti s tim da je na udaru i kada mu to nešto manje odgovara. Tanja Dragović živi od medija, ništa ne radi i prisutna je u medijima samo kroz šetnju s kćerkom ili sinom. Čak je prilično koristila medije u ovoj posljednjoj aferi. Pa šetnja gradom s djecom, pa ručak s gradonačelnikom Milanom Bandićem', kaže Delale.

Kako se u novinarskim krugovima proširio trač da je cijela afera Ivanišević-Halilović izašla u javnost samo zato što se Goran nekome zamjerio, Delale smatra da je limuzina u koju je Goran sjeo, a mnogi je smatraju pretencioznom, možda poruka toj osobi ili osobama.

''Vidiš ja sam dobro, ništa mi ne možeš', ili nešto u tom stilu', kaže Delale.

'Kada poznate osobe, ili bilo koji par koji ima problema u vezi, pokušavaju promjenom okoline promijeniti ili poboljšati svoj odnos onda je to vjerojatno samo privremeno rješenje', kaže Kosjenka Muk, savjetnica za emocionalni razvoj.