Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pritvoren uz kaznenu prijavu

Filmska potjera u Dubrovniku: Taksist bježao policajcima, jednome automobilom prešao preko noge

Ilustracija: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Ilustracija: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
30-godišnji taksist napravio je prometni prekršaj u Dubrovniku, napao policajca pa pokušao pobjeći.

U subotu oko 11:50 u Ulici Marijana Blažića u Dubrovniku 30-godišnji vozač taksija dubrovačkih registracijskih oznaka napravio je prometni prekršaj, a potom napao policajca koji je prema njemu postupao zbog toga. 

Pročitajte i ovo Policija traži muškarca s fotografije (Foto: PU dubrovačko-neretvanska) Policija traži muškarca Prepoznajete ga? Provalio je u trgovinu u Zatonu, vidio da ga je snimila nadzorna kamera pa pobjegao Alkotestom se mjeri trijeznost vozača u prometu, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) Bez milosti Pijan izazvao prometnu nesreću u Dubrovniku pa pobjegao, dobio ogromnu novčanu kaznu

Osumnjičeni 30-godišnjak policajca je prvo vrijeđao i omalovažavao, a onda je automobilom krenuo u njegovu smjeru i prešao mu preko stopala noge.

Dao se u bijeg s mjesta događaja, a bježeći policiji, počinio je veći broj prometnih prekršaja. Vozač je vrlo brzo pronađen i uhićen.

Nad 30-godišnjim taksistom je provedeno kriminalističko istraživanje. Pritvoren je uz kaznenu prijavu zbog napada na službenu osobu. Osim toga, odgovarat će i zbog prekršaja protiv javnog reda i mira te četiri prometna prekršaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene