Ilustracija: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Ilustracija: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

30-godišnji taksist napravio je prometni prekršaj u Dubrovniku, napao policajca pa pokušao pobjeći.


U subotu oko 11:50 u Ulici Marijana Blažića u Dubrovniku 30-godišnji vozač taksija dubrovačkih registracijskih oznaka napravio je prometni prekršaj, a potom napao policajca koji je prema njemu postupao zbog toga. 

Vezani članci Policija, ilustracija (Foto: Pixsell,Ivo Cagalj) Strava na Pelješcu: Motociklom naletio na 15-godišnjakinju, poginula je Na predjelu Ploča dvije osobe propucale vozača taksija (Foto: Pixsell,Grgo Jelavic) - 6 Opsadno stanje: Policajci naoružani dugim cijevima traže napadače koji su pucali u taksista

Osumnjičeni 30-godišnjak policajca je prvo vrijeđao i omalovažavao, a onda je automobilom krenuo u njegovu smjeru i prešao mu preko stopala noge.

Dao se u bijeg s mjesta događaja, a bježeći policiji, počinio je veći broj prometnih prekršaja. Vozač je vrlo brzo pronađen i uhićen.

Nad 30-godišnjim taksistom je provedeno kriminalističko istraživanje. Pritvoren je uz kaznenu prijavu zbog napada na službenu osobu. Osim toga, odgovarat će i zbog prekršaja protiv javnog reda i mira te četiri prometna prekršaja.