Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U policijskoj postaji na Trnju danas je eksplodirala manja količina baruta, a nezgoda u kojoj nitko nije ozlijeđen dogodila se u Protueksplozijskom odjelu, izvijestila je zagrebačka Policijska uprava nakon očevida.


U policiji kažu da se oko 10,20 sati pri obavljanju redovitih zadaća u prostorijama Protueksplozijskog odjela zapalila i eksplodirala manja količina baruta. Šteta je neznatna, a u policiji tvrde da nije bilo opasnosti za ljude i imovinu.

Vezani članci Eksplodirala plinska boca u Sesvetama 02 Eksplodirala plinska boca u Sesvetama, jedna osoba ozlijeđena. Kući prijeti urušavanje Slika nije dostupna Banditi napali i uništili policijsku postaju

Da je riječ o slaboj eksploziji potvrđuje i podatak da nije zaprimljen nijedan poziv građana na 92.

Neki internetski portali već su bili objavili vijest da je u Policijskoj postaji na Trnju u Ulici Kruge 52 eksplodirala nepoznata eksplozivna naprava.

Postaja na Trnju smještena je na južnom dijelu užeg središta grada Zagreba i "pokriva" područje oko osam četvornih kilometara, na kojemu živi oko 67.000 stanovnika za čiju se sigurnost brine 98 policajaca.

Postaja na Trnju smještena je na južnom dijelu užeg središta grada Zagreba i 'pokriva' područje oko osam četvornih kilometara, na kojemu živi oko 67.000 stanovnika za čiju se sigurnost brine 98 policajaca.

Zgrada postaje nalazi se u Ulici Kruge 52, a pored nje je hotel za zaposlene u MUP-u.