Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Eksplozija u policijskoj postaji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U policijskoj postaji na Trnju danas je eksplodirala manja količina baruta, a nezgoda u kojoj nitko nije ozlijeđen dogodila se u Protueksplozijskom odjelu, izvijestila je zagrebačka Policijska uprava nakon očevida.

U policiji kažu da se oko 10,20 sati pri obavljanju redovitih zadaća u prostorijama Protueksplozijskog odjela zapalila i eksplodirala manja količina baruta. Šteta je neznatna, a u policiji tvrde da nije bilo opasnosti za ljude i imovinu.

Pročitajte i ovo Pucnjava u Maksimiru Pucnjava u Zagrebu Žena ubijena u Zagrebu: ''Upomoć, upomoć, tata je upucao mamu!'' Slika nije dostupna Bombaš samoubojica Indonezija: U napadu na džamiju u policijskoj postaji 17 ranjenih

Da je riječ o slaboj eksploziji potvrđuje i podatak da nije zaprimljen nijedan poziv građana na 92.

Neki internetski portali već su bili objavili vijest da je u Policijskoj postaji na Trnju u Ulici Kruge 52 eksplodirala nepoznata eksplozivna naprava.

Postaja na Trnju smještena je na južnom dijelu užeg središta grada Zagreba i "pokriva" područje oko osam četvornih kilometara, na kojemu živi oko 67.000 stanovnika za čiju se sigurnost brine 98 policajaca.

Postaja na Trnju smještena je na južnom dijelu užeg središta grada Zagreba i 'pokriva' područje oko osam četvornih kilometara, na kojemu živi oko 67.000 stanovnika za čiju se sigurnost brine 98 policajaca.

Zgrada postaje nalazi se u Ulici Kruge 52, a pored nje je hotel za zaposlene u MUP-u.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene