Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Eksplodirao auto u dvorištu Poglavarstva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U dvorištu Gradskog poglavarstva u središtu Poreča noćas je 20 minuta nakon ponoći u eksploziji potpuno uništen automobil "volkswagen golf" kojim se služio član Poglavarstva i čelni čovjek IDS-a Poreštine Edo Kos, inače građevni poduzetnik direktor tvrtke "Arhetip".


U eksploziji nitko nije ozlijeđen, ali je automobil u vlasništvu
"Hypo-leasinga Croatie" potpuno izgorio, izvijestila je danas istarska Policijska uprava.

Pročitajte i ovo Zaražene vjeverice u porečkoj Vjeveršumi Desetak zaraženih Širi se infekcija u porečkoj Vjeveršumi: "Trenutačno je deset bolesnih. Pokušavamo utvrditi izvor zaraze..." Eksplozija u restoranu u Kini nesreća u Kini, ima poginulih VIDEO Snažna eksplozija u restoranu uhvaćena na kameri: Pogledajte trenutak užasa

Uzrok eksplozije bit će poznat nakon očevida koji obavljaju djelatnici porečke policije, istražna sutkinja Sena Midžić-Putigna i vještaci Centra za krim-vještačenja iz Zagreba.

Neslužbeno se doznaje kako je riječ o podmetnutoj eksplozivnoj napravi.

Požar, koji je vatrogascima dojavio jedan građanin, brzo je ugašen.

Istarski župan Ivan Jakovčić u tom je povodu izjavio da "najoštrije osuđuje taj teroristički čin koji u sebi krije mnogo veću opasnost od štete koju je izazvao".

Taj divljački čin nikog ne može ostaviti ravnodušnim, on je ujedno napad na sve i izravna opasnost za sigurnost u gradu Poreču i Istri, kaže se u Jakovčićevoj izjavi.

"U želji da se zaštite životi i imovina građana, pozivam policiju da učini sve kako bi se počinitelj toga gnjusnog djela što prije otkrio i priveo pravdi", kazao je Jakovčić i dodao kako je za svaku osudu način koji je počinitelj izabrao da pošalje poruku.
Do Ede Kosa jutros se nije moglo doći jer je bio u policiji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene