Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

KAZNENA PRIJAVA

Satarom napao poznanika: Zaprijetio mu smrću, a ništa bolje nije prošao ni muškarac koji ga je pokušao smiriti

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Protiv 20-godišnjaka podnesena je kaznena prijava jer je verbalno i fizički napao 30-godišnjeg poznanika te mu uputio ozbiljne prijetnje.

Policijski službenici Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad hrvatskim državljaninom u dobi 20 godina kojeg se sumnjiči da je u četvrtak, 26. siječnja, u popodnevnim satima u Ražancu u kući verbalno i fizički napao 30-godišnjeg poznanika te na njega nasrnuo sjekačem za meso (satarom) i pritom mu uputio ozbiljne prijetnje.

Nakon toga uputio je i ozbiljne prijetnje smrću 43-godišnjaku koji ga je pokušao smiriti.

Ozlijeđenom 30-godišnjaku pružena je liječnička pomoć u Općoj bolnici Zadar, gdje su mu konstatirane lakše tjelesne ozljede.

Pročitajte i ovo Napad na liječnicu u Virovitici: Ilustracija - 2 ODLUČIO SUDAC Određen istražni zatvor pacijentici koja je u Virovitici izbola psihijatricu

Pročitajte i ovo Vili Beroš, ministar zdravstva Stabilno nakon operacije Pacijentica zadala više od 20 uboda nožem psihijatrici: Zapomaganje čuli susjedi, napad osudili Beroš i liječnička komora

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja protiv 20-godišnjaka je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnja i teška tjelesna ozljeda u pokušaju te je u zakonskom roku predan u pritvorsku jedincu Policijske uprave zadarske.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene