Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ODLUČIO SUDAC

Određen istražni zatvor pacijentici koja je u Virovitici izbola psihijatricu

Pacijentici koja je izbola psihijatricu u Virovitici određen je jednomjesečni istražni zatvor.

Županijsko državno odvjetništvo u Bjelovaru donijelo je rješenje o provođenju istrage zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela teškog ubojstva u pokušaju te nakon provedenog ispitivanja podnijelo sucu istrage Županijskog suda prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv 36-godišnjakinje koja je izbola psihijatricu u Virovitici

Pročitajte i ovo Ilustracija teško je ozlijeđena Strava u Zagrebu: Ponudio djevojci prijevoz pa je nakon svađe izbacio iz auta, udario i vukao po cesti Izraelske rakete pogodile lokaciju u Iranu Iz minute u minutu Šef NATO-a oglasio se o ratu na Bliskom istoku; Iranski ministar: "Izraelski dronovi nisu prouzročili štetu..."

Prijedlog su utemeljili na postojanju opasnosti od dovršenja pokušanog kaznenog djela i počinjenja težeg kaznenog djela.

Sudac istrage prijedlog je prihvatio i odredio 36-godišnjakinji mjesec dana istražnog zatvora, objavilo je državno odvjetnišvo u nedjelju u večernjim satima.

Radi se o osumnjičenoj koja je u subotu u Virovitici u popodnevnim satima nožem napala psihijatricu dr. Elviru Koić u njezinoj privatnoj ordinaciji zadavši joj više od 20-ak rana. Liječnica je odmah operirana u Općoj bolnici u Virovitici i nije životno ugrožena.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene