Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Djeca pronašla lubanju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ljudska lubanja pronađena prije dva dana u šumarku u Solinu, prema prvim rezultatima patološke pretrage, potječe najranije iz 60-ih godina prošloga stoljeća, a ne, kako se prvobitno pretpostavljalo, iz Drugog svjetskog rata, potvrdio je danas patolog splitske Kliničke bolnice dr. Antonio Alujević.

Na takav zaključak upućuju plombe na zubima lubanje kojoj nedostaje donja vilica, kazao je dr. Alujević. Najvjerojatnije je riječ o mlađoj muškoj osobi.

Pročitajte i ovo Pucnjava u Solinu - 5 Nije bio prepad? FOTO/VIDEO Operiran muškarac kojem su u Solinu propucane noge: Utvrđuje se motiv pucnjave Napad u Solinu Određen istražni zatvor Kolegu iz poduzeća ubo nožem: Osumnjičeni za pokušaj ubojstva (25) u pritvoru

O uzrocima smrti još je prerano govoriti, premda je na jednoj očnoj duplji primjetno oštećenje, dodao je, dok se ne sakupe sve kosti kojih, prema informacijama kojima raspolaže, ima na mjestu pronalaska lubanje. Iz zubi su uzeti uzorci radi DNK analize i pokušaja utvrđivanja identiteta.

Policija će danas početi iskapanje terena. Lubanju su u jarku u borovu šumarku pokraj Dioklecijanove ulice u Solinu pronašla djeca, a o tome su policiju obavijestili roditelji jednog od njih koji ju je donio kući. Otpremljena je na analizu na Odjel patologije splitske Kliničke bolnice.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene